Lokalproducerad sommar

På jakt efter sommarens mest fängslande ögonblick, vyer och smultronställen? Tänk lokalt! Vi kan sommaren på Kungsholmen – följ med och upptäck pärlorna ett stenkast från Golfbaren Kristineberg.

golfbaren

Golfbaren Kristineberg

Sväng förbi Golfbaren Kristineberg efter ett dopp vid Fredhällsklipporna eller ladda upp med boll och klubba innan nästa äventyr. Vi är ditt stopp på vägen, din oas i det kungsholmska myllret.

/
sommardopp

Hornsbergs strand

Fånga bästa solläget på Hornsbergs strands härliga trädäck som sträcker sig längs med Ulvsundasjön! Passar perfekt under varma sommardagar - sen är det bara en kort promenad bort till Golfbaren för den perfekta avslutningen med god bistromat, bubblande drinkar och härlig minigolf!

/
sommardopp

Fredhällsklipporna

Mys på solvarma klippor, se båtarna tuffa fram under den mäktiga Tranebergsbron och släng dig i plurret omringad av stadens silhuett. Ett mer urbant bad är svårt att hitta! Sola, grilla, bada – men glöm inte att ta en paus för en rejäl minigolfdrabbning på Golfbaren ett stenkast därifrån.

/
smultronställe

Vy över sommarstockholm

Klipp solnedgången vid en av Kungsholmens finaste utkiksplatser! Bara en bit ner hittar ni även Fredhällsbadet och självfallet är det bara ett stenkast från Golfbarens somriga oas.

/
hångelbänk

Hångelbänken

Minigolf, kärlek och respekt! Glöm stel tystnad, tafatta skämt och fladdriga blickar. Ta med dejten till Golfbaren och bryt isen med riktigt rolig minigolf, somriga drinkar och god mat i vår mysiga bistro. Därefter har ni hångelbänken alldeles i närheten som en perfekt avslutning på kvällen.

/
parkhäng

Uggleparken

En av Stockholms bästa lekplatser! Ett härligt utflyktsmål för barnfamiljer med enorma ugglor med rutschkanor, spindelnät, myror att gå balansgång på, svampar som snurrar, blommor med hängmattor och jättelika skalbaggar. Och allt är gjort i trä.

/
promenadstråk

Kristinebergs slottspark

Bara en putt från Golfbaren Kristineberg ligger Kristinebergs slottspark. En lysande plats för sommarpicknicken eller förmiddagspromenaden!

/
promenadstråk

Kristinebergsklipporna

Stockholms riviera! Strosa längs vattnet, ta en paus och sätt dig på närmsta klippa och betrakta båtarna som puttrar förbi. Sommar är till för att sakta gå hem genom stan – varför inte göra det längs denna vackra strandpromenad?

/
Avbryt bokning

Boka

Sugen på minigolf, en bättre middag i restaurangen eller både och? Här bokar du vad du vill göra och när. Minigolfen kostar 150 kr på kvällar och helger, och 120 kr fram till kl. 16 på vardagar.

Endast bordsbokning i restaurangen. Vill ni äta i Back Alley Bar är det bara att svänga förbi när ni känner för det.

Avbryt bokning

Hej

Vad roligt att du och ditt gäng vill ära oss med ett besök! Vi vill att ni ska få en riktig pangkväll, därför kontaktar vi gärna dig och stämmer av alla detaljer. Fyll i dina uppgifter i formuläret nedan så hör vi av oss inom 24 timmar

* Fält markerade med en stjärna är obligatoriska