The Minigolf Experience

Glöm trälådor och sliten bangolf
Golfbaren är den riktiga minigolfens hem.
Våra banor är tävlingsklassade och utformade av proffs
för största möjliga spelglädje och spänning.

PRISLISTA

Minigolf Vuxen = 120 kr
Minigolf Ungdom/student = 80 kr
Minigolf Pensionär = 80 kr
Minigolf Barn = 60 kr
Minigolf med tävlingsarrangemang = 250 kr
Spela en till runda = halva priset

Minigolf med litterärt tema

Världsmästare tar nya trenden till Sverige

"Nu hakar vi på den internationella minigolfboomen här i Sverige och jag tror på en stark utveckling de närmaste åren. På Golfbaren Kristineberg hyllar vi de omkringliggande kvarteren där gatorna är döpta efter kända Svenska författare. Det går utmärkt att spela festklädd och t.o.m. i högklackat – även om man kanske vill sparka av sig dem om man vill utmana mig, berättar Hans Olofsson, som är flerfaldig världsmästare i minigolf och grundare av bland annat Golfbaren Kristineberg".

Världsmästare tar nya trenden till Sverige

Slå ett slag för den svenska litteraturen!

Golfbaren Kristineberg har fått sitt litterära tema från de omkringliggande kvarteren där gatorna är döpta efter kända Svenska författare. Varje hål är tillägnat en författare och bjuder på tänkvärda och finurliga citat.

Slå ett slag för den svenska litteraturen!

The Minigolf Experience

Golfbaren är sommar, maximys och riktigt vass minigolf med banor utformade av en tvåfaldig världsmästare. Själ, expertis, kvalitet och hjärta – lägg till stämningsfull miljö, bistro, sommardrinkar och lustfylld minigolf med nervkittlande tävling. En helhetsupplevelse ni minns, eller som vi säger: The Minigolf Experience.

The Minigolf Experience

MINIGOLF = 120 kr

Kom och upplev minigolf på riktigt!

Avbryt bokning

Boka

Sugen på minigolf, en bättre middag i restaurangen eller både och? Här bokar du vad du vill göra och när. Minigolfen kostar 150 kr på kvällar och helger, och 120 kr fram till kl. 16 på vardagar.

Endast bordsbokning i restaurangen. Vill ni äta i Back Alley Bar är det bara att svänga förbi när ni känner för det.

Avbryt bokning

Hej

Vad roligt att du och ditt gäng vill ära oss med ett besök! Vi vill att ni ska få en riktig pangkväll, därför kontaktar vi gärna dig och stämmer av alla detaljer. Fyll i dina uppgifter i formuläret nedan så hör vi av oss inom 24 timmar

* Fält markerade med en stjärna är obligatoriska