logga

INGEN SOMMAR UTAN GOLFBAREN

Glöm trälådor och sliten bangolf. Golfbaren är den riktiga minigolfens hem.
Våra banor är tävlingsklassade och utformade av proffs för största möjliga spelglädje och spänning.

Här på Golfbaren vill vi kunna ta emot alla besökare, vi kör därför alltid drop-in med mycket få undantag under alla våra öppettider.
Men är ni en större grupp på 10 eller fler rekommenderar vi våra Combos där vi adderar även mat & dryck samt ett tävlingsupplägg och garanterad starttid.

loggan kristineberg
Minigolf Golfbaren Kristineberg golfare

Spela minigolf inomhus

Besök vårt flaggskepp i Vasastan

THE MINIGOLF
EXPERIENCE

Golfbaren är sommar, maximys och riktigt vass minigolf med banor utformade av en tvåfaldig världsmästare. Själ, expertis, kvalitet och hjärta – lägg till stämningsfull miljö, bistro, sommardrinkar och lustfylld minigolf med nervkittlande tävling. En helhetsupplevelse ni minns, eller som vi säger: The Minigolf Experience.

Combos

Droppa in som du är eller skräddarsy ett event för kompisgänget eller företaget

Samla släkten, dra ihop kompisgänget eller after worka med kollegorna. Vi bjuder på en hejdundrande minigolfupplevelse med guldkant! Kolla in våra combos som passar både små och stora sällskap.

Prislista
Vuxen
120 kr
Ungdom/student/pensionär
80 kr
Spela en runda till=
halva priset
Minigolf med spelvärd & tävlingsarrangemang
250 kr
Sommar - aw
10 - 100 personer
Minigolf med spelvärd och tävlingsarrangemang
Aw-snacks

Pris 300 kr/per person (280 kr exkl. moms)
Sommarfest
10 - 100 personer
Minigolf med spelvärd och tävlingsarrangemang
Stenugnsbakad pizza på banan
Välkomstbubbel

Pris från 450 kr/per person (410 kr exkl. moms)

Inget av ovan som passar, kontakta oss på 08-6186105 eller boka@golfbarenkristineberg.se, så försöker vi hitta en bra lösning!

Minigolf, mat & dryck

Middagsmys i motljus eller i skuggan under trädkronorna!
Smaka på sommaren i vår mysiga bistro mitt i grönskan. Ingen sommar är komplett utan minigolf, sol och riktigt god mat & dryck.
I vår bistro kan du välja bland allt från delikata burgare och stenugnsbakade pizzor till sallader, wraps och bubblande drinkar. Luta dig tillbaka och njut på vår uteservering eller ta med dig kalaset till minigolfbanan. Med kreativitet och ständig förnyelse skapar våra kockar matupplevelser som matchar sommaren perfekt.

Take-away

Vill du ta med dig maten till parken, klipporna eller bara äta den hemma i soffan? Alla rätter hos oss går att få som take-away!
EVENTS

Utmana chefen, sommarfiera affärslunchen eller lär känna kollegornas vinnarskallar på kick-offen. Minigolfen väntar på er! Tillsammans med mat, dryck, proffsiga spelvärdar och ett härligt sommarhäng ger vi er The Minigolf Experience.

SLÅ ETT SLAG FÖR DEN SVENSKA LITTERATUREN!

Golfbaren Kristineberg har fått sitt litterära tema från de omkringliggande kvarteren där gatorna är döpta efter kända Svenska författare. Varje hål är tillägnat en författare och bjuder på tänkvärda och finurliga citat.

FRIENDS

Ta med kompisgänget, svärmor eller din bättre hälft på en runda minigolf på bryggan. Roliga banor, nervkittlande tävling och garanterad sommarfeeling. Upplagt för mycket skratt och kanske en och annan glädjetår. Låt slaget börja!

Lokalproducerat Sommar

På jakt efter sommarens mest fängslande ögonblick,
vyer och smultronställen? Tänk lokalt!
Vi älskar sommaren på Kungsholmen – följ med och
upptäck pärlorna ett stenkast från Golfbaren Kristineberg

Välkommen in i sommarens epicentrum! Runt Kungsholmen skimrar Mälaren lite extra, träden är frodigare och glassarna fler. Som den lokala sommarhjälten vi gärna vill vara har vi satt ihop en guide till höjdpunkterna du inte får missa. 

Klicka på ikonerna och botanisera bland Kungsholmens bästa promenadstråk, parkhäng, sommardopp, hångelbänk och smultronställe – och minigolfställe förstås. En karta över den bästa sommaren, helt enkelt.